ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελικόπτερα CH-47F CHINOOK για την Ολλανδία

Ελικόπτερα CH-47F CHINOOK για την Ολλανδία

Η Υπηρεσία Αμυντικής Συνεργασίας και Ασφάλειας ενημέρωσε το Κογκρέσο για πιθανή πώληση ελικοπτέρων CH-47F Chinook, αναβαθμίσεις ελικοπτέρων και συναφούς εξοπλισμού μέσω FMS στην Ολλανδία.

Η συνολική αξία του συμβολαίου με εξάσκηση όλων των δικαιωμάτων προαίρεσης μπορεί να φτάσει το ποσό των 652 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κυβέρνηση της Ολλανδίας έκανε αίτηση για την αγορά  9 ελικοπτέρων CH-47F Chinook  με κόκπιτ εξοπλισμένο με Σύστημα Κοινής Αρχιτεκτονικής Ηλεκτρονικών Οργάνων Πτήσης (Common Architecture Avionics System – CAAS) και 18 55-L-714Aτουρμπινοκινητήρες (δύο ανά ελικόπτερο), καθώς και συλλογές αναβάθμισης 11 ελικοπτέρων CH-47D στην διαμόρφωση CH-47F που περιλαμβάνει κόκπιτ με CAAS, εξοπλισμό επικοινωνιών, ναυσιπλοΐας, υποστήριξης εδάφους, ειδικά εργαλεία, ανταλλακτικά, εκπαίδευση, εγχειρίδια, κλπ. Η Ολλανδία προτίθεται να διαπραγματευτεί πιθανά αντισταθμιστικά οφέλη με την κατασκευάστρια Boeing.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.