ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ουκρανία προχωρά χωρίς την Ρωσία με το πρόγραμμα του An-70

Η Ουκρανία προχωρά χωρίς την Ρωσία με το πρόγραμμα του An-70

Το πρόγραμμα παραγωγής του νέου μέσου μεταφορικού στρατιωτικού αεροσκάφους Antonov An-70 θα συνεχιστεί άσχετα με το αν η Ρωσία επιλέξει να συμμετέχει ή όχι σε αυτό….

Το πρόγραμμα παραγωγής του νέου μέσου μεταφορικού στρατιωτικού αεροσκάφους Antonov An-70 θα συνεχιστεί άσχετα με το αν η Ρωσία επιλέξει να συμμετέχει ή όχι σε αυτό.,

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει σε συνέντευξη Τύπου ο Vyacheslav Bohuslayev, βουλευτής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Motor Sich, μείζονος ουκρανικής εταιρείας παραγωγής αεροναυτικών κινητήρων.

Επιπλέον, τόνισε και τα εξής: «Ο ουκρανικός προϋπολογισμός οραματίζεται τις κατάλληλες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Το πρόγραμμά μας μέχρι στιγμής προβλέπει κεφάλαια για την κατασκευή δυο αεροσκαφών. Έτσι, ακόμα και οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν καταλήξουν για το αν θα επιλέξουν το αεροσκάφος, εμείς θα έχουμε κατασκευάσει δυο αεροσκάφη σε κάθε περίπτωση και στην συνέχεια δυο ακόμα. Θα αποκτήσουμε ένα σμήνος και πιθανότατα και ένα αεροπορικό σύνταγμα μεταφορών. Αυτό είναι βέβαιο.»

Η Motor Sich είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των κινητήρων του An-70 σε συνεργασία με το μοσχοβίτικο εργοστάσιο Salyut..

Σημειώνεται ότι η Ρωσία και η Ουκρανία είχαν επιδιώξει την από κοινού δρομολόγηση του προγράμματος του An-70 με βάση διακυβερνητικές συμφωνίες μέσω συμβολαίων μεταξύ των υπουργείων Άμυνας εκατέρωθεν.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το πρόγραμμα το 2006, αλλά πρόσφατα, όπως είχαμε αναφέρει, εξεταζόταν η επανείσοδος σε αυτό.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να σχολιάσετε την παραπάνω είδηση και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους αναγνώστες στο forum του defencenet.gr ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.