ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνάντηση Τούρκων και Αμερικανών αξιωματούχων για τα μαχητικά F-16

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον

Συνάντηση Τούρκων και Αμερικανών αξιωματούχων για τα μαχητικά F-16

Συνάντηση στην Ουάσιγκτον είχαν αξιωματούχοι από τα υπουργεία Άμυνας της Τουρκίας και των ΗΠΑ, με θέμα την πώληση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, στο οποίο αναφέρεται ότι η συνάντηση της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου για την Άμυνα μεταξύ των υπουργείων Άμυνας της Τουρκίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στις 21 Δεκεμβρίου.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη άμυνα σε διμερές επίπεδο, τη στρατιωτική εκπαίδευση και τη συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, καθώς και για περιφερειακά και διεθνή θέματα ασφάλειας. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται να φιλοξενηθεί από τη Δημοκρατία της Τουρκίας το επόμενο έτος», σημειώνεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Ερντογάν: Ο Μπάιντεν είναι θετικός για τα F-16

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, στο θέμα των F-16 αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως γνωρίζετε, είχαμε μια εμπεριστατωμένη συνομιλία με τον Μπάιντεν χθες το βράδυ και τα κύρια θέματα αυτής ήταν οι εξελίξεις σχετικά με τα F-16. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι είναι θετικός σχετικά με τα F-16 και ότι είναι έτοιμος να κάνει κάθε είδους προτάσεις προς το Κογκρέσο για το θέμα αυτό», είχε πει ο Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.