ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο: Αλλοδαπός στην Σάμο παρακινούσε παιδιά στο πάρκο να κάνουν χρήση ναρκωτικών!

Συνελήφθη μετά από καταγγελία

Απίστευτο: Αλλοδαπός στην Σάμο παρακινούσε παιδιά στο πάρκο να κάνουν χρήση ναρκωτικών!

Δεν το χωρά ο νους αυτό που έκανε ένας αλλοδαπός, ο οποίος προσπαθούσε να παρασύρει τα ανήλικα παιδιά που ήταν συγκεντρωμένα σε ένα δημοτικό πάρκο στο Βαθύ της Σάμου ώστε να κάνουν χρήση ναρκωτικών μαζί του και μάλιστα δεν δίστασε να πάρει μπροστά τους τη δόση του!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ευτυχώς όμως τα παιδιά αντέδρασαν αμέσως στην πρόκληση και έσπευσαν να απομακρυνθούν από τον επικίνδυνο χρήστη που τους παρακινούσε να ακολουθήσουν το δικό του σκοτεινό μονοπάτι και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, η κινητοποίηση της οποίας ήταν άμεση.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην περιοχή από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση με τους αλλοδαπούς στα νησιά του Αιγαίου δείχνει εκ νέου να ξεφεύγει ενώ πλέον η παραβατικότητα πολλών εξ αυτών έχει ξεκινήσει να δημιουργεί έντονα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.