ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τους εφοδιάζουν με ”Παραδεισένια Διαβατήρια”

Τους εφοδιάζουν με ”Παραδεισένια Διαβατήρια”

Η ένοπλη συριακή αντιπολίτευση για να δώσει κίνητρο στους αντάρτες να θυσιάσουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό τη ζωή τους στο πεδίο των μαχών βρήκε έναν απίστευτο τρόπο! Στην συριακή πόλη Ράκα (Ar Raqqah) κοντά στα σύνορα με την Τουρκία διανέμοναι ειδικά διαβατήρια στους μαχητές του εμφύλιου πολέμου, τα οποία εξασφαλίζουν με βίζα την είσοδο στον Παράδεισο.

Σύμφωνα με το dogma.gr στο εξώφυλλο υπάρχει σε δίγλωσση έκδοση η ομολογία πίστης (σαχάντα) που ο κάθε μουσουλμάνος οφείλει να επαναλαμβάνει κατά τις καθημερινές του προσευχές “Oυκ εστι άλλος Θεός πλην του Αλλάχ , ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος  του Θεού”. 

Στην πρώτη σελίδα του διαβατηρίου αναφερεται ότι ο Παράδεισος είναι ο Οίκος του Θεού και του Προφήτη Μωάμεθ, με την ευχή για ειρήνη και μακροημέρευση στον κάτοχο του.

Στη δεύτερη σελίδα σε αγγλικά και γαλλικά βρίσκονται τα στοιχεία του κατόχου : 

Όνομα : Μουσουλμάνος 

Επίθετο : Iσλαμ 

Όνομα μητρός : Φόβος Θεού

Στην τρίτη σελίδα  αναφέρονται τα μέρη όπου ο κάτοχος επιτρέπεται να μεταβεί : Παράδεισος, Οίκος Ειρήνης, Οίκος Καλού και αντίστοιχα αυτά από τα οποία απαγορεύεται να διέλθει : Κόλαση, Πυρ, Πόνος ενώ περιέχονται και οδηγίες για το πως ακρίβως θα περάσει τα σύνορα του Παραδείσου ο πιστός.

Στον Παράδεισο υπάρχουν πράγματα που κανείς σ΄ αυτον τον κόσμο δεν μπορεί να φαντασθεί, ενημερώνει τον κάτοχο του διαβατηρίου ο συντάκτης ενώ δίδεται η δυνατότητα στον κάτοχο του διαβατηρίου να πάρει μαζί του και άλλα πρόσωπα που ο ίδιος επιθυμεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.