ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Αφγανοί φυγάδες προτιμούσαν το «λεπίδι» των Ταλιμπαν παρά να εμβολιαστούν: Οι Αμερικανοί τους έδωσαν το Ιvermectin!

Οι Αφγανοί φυγάδες προτιμούσαν το «λεπίδι» των Ταλιμπαν παρά να εμβολιαστούν: Οι Αμερικανοί τους έδωσαν το Ιvermectin!

Μια περίεργη υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα ο γερουσιαστής Rand Paul αναφορικά με τη μεταφορά ων Αφγανών φυγάδων από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Σύμφωνα με αυτές οι αμερικανικές αρχές χορήγησαν πριν την επιβίβασή τους στα αεροσκάφη της USAF τους Αφγανούς με το «θαυματουργό», όπως αναφέρουν πολλοί φάρμακο ivermectin.

Όπως αναφέρει ο γερουσιαστής το φάρμακο που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση διάφορων ασθενειών όπως τα εντερικά παράσιτα δεν το εξετάζουν για τον κορωνοϊό εξαιτίας πολιτικών σκοπιμοτήτων, καθώς το φάρμακο το είχε χρησιμοποιήσει ο Ντ.Τραμπ!

https://twitter.com/history_wild/status/1433805634080690176

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ ο CDC στην ιστοσελίδα του αναφέρει πως οι αποχωρούντες Αφγανοί αλλά και άλλοι αλλοδαποί από την Καμπούλ, πήραν δύο δόσεις (δηλαδή δύο χάπια) του Ιvermectin, δύο ημέρες πριν την αναχώρησή τους από το Αφγανιστάν.

Μάλιστα αποκαλύπτεται ότι σε όσους έγινε βολιδοσκόπηση για να δεχθούν να εμβολιαστούν συνάντησαν την απόλυτη άρνηση των Αφγανών οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να υποβληθούν σε εμβολιασμό, ακόμα και με «ποινή» να μείνουν στο Αφγανιστάν και να εξοντωθούν από τους Ταλιμπάν!

Από την άλλη οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την 1η Οκτωβρίου η ΕΕ θα ξεκινήσει την πειραματική χρήση πέντε νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού. Με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 29ης Ιουνίου του 2021, πέντε σκευάσματα δίνουν μεγάλες ελπίδες για την καταπολέμηση του κορωνοιού.

Από αυτά για παράδειγμα το Ivermectin του Ινστιτούτου Παστέρ λέγεται ότι με μόνο μία πρόσληψη μπορεί να εξαφανίσει όλες τις γενετικές πληροφορίες του κορωνοϊού στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ ήδη έχει εγκριθεί επίσημα. Και το σημαντικότερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο προληπτικά όσο και κατά τη διάρκεια της νόσησης.

Μπορεί δηλαδή ένα υγιές άτομο να κάνει χρήση του φαρμάκου προληπτικά για να μην ασθενήσει από τον κορωνοϊό, άσχετα εάν εμβολιασμένο ή όχι.

Τα αποτελέσματα της χρήσης του φαρμάκου έγιναν γνωστά στην περιοδική έκδοση EMBO Molecular Medicine στις 12 Ιουλίου του 2021. Στο αμερικανικό Journal of Therapeutic συνιστάται το φάρμακο να συμπεριληφθεί στις επίσημες μεθόδους θεραπείας του κορωνοϊού.

Έτσι το ερώτημα είναι: Μήπως τα φάρμακα καταστήσουν τον κορωνοϊό παρελθόν; Μήπως αυτό θα αποτελέσει μέγα πλήγμα για τις φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν δαπανήσει τεράστια ποσά για τα εμβόλια;

O FDA από την άλλη επιμένει: Μην χρησιμοποιείτε την ιβερμεκτίνη για τον COVID-19. Είναι επικίνδυνο.

https://twitter.com/US_FDA/status/1429050070243192839

O Rand Paul πάντως αναφέρει:

«Το μίσος για τον Τραμπ τους έχει δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα που αρνούνται να το εξετάσουν αντικειμενικά», είπε σε μια συγκέντρωση στο Κεντάκι:

«Οπότε κάποιος σαν εμένα βρίσκεται στη μέση της υπόθεσης. Δεν μπορώ να σας πως γιατί δεν εξετάζουν σοβαρά το ivermectin. Δεν μπορώ να πως γιατί δεν εξετάζουν με την εξίσου δέουσα σοβαρότητα την υδροξυχλωροκίνη. Όλα αυτά γιατί μισούν τόσο πολύ τον Ντ.Τραμπ».

Να σημειωθεί πως ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και εκφωνητής του UFC Joe Rogan χρησιμοποίησε το Ivermectin καθώς είχε ασθενήσει από τον κορωνοϊό και λέγοντας πως το φάρμακο τον έκανε εντελώς καλά αλλά χωρίς να το αναφέρει γιατί ατό θα παραβίαζε τις αρχές του you tube!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.