ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Λιβύη ο Αμερικανός Διοικητής της AFRICOM – Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας

Στην Λιβύη ο Αμερικανός Διοικητής της AFRICOM – Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας

Ο διοικητής της στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ στην Αφρική «AFRICOM», στρατηγός Στίβεν Τάουνσεντ και η συνοδεία του επισκέφθηκαν την Τρίπολη της Λιβύης και είχαν σειρά συναντήσεων με τον υπηρεσιακό πρόεδρο και τον προσωρινό πρωθυπουργό της χώρας.

Κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο Μοχάμεντ αλ Μάνφι, στην οποία συμμετείχε ο Αμερικανός πρέσβης στη Λιβύη, Ρίτσαρντ Νόρλαντ, συζητήθηκε πέρα από την ασφάλεια στα νότια της Λιβύης, η απέλαση των μισθοφόρων και ξένων δυνάμεων από το έδαφος της Λιβύης και τα βήματα που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως σημειώνεται.

Επιπλέον, η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λιβύη ανακοίνωσε ότι ο διοικητής της Αμερικανικής Στρατιωτικής Διοίκησης στην Αφρική (AFRICOM), συναντήθηκε σήμερα με τον προσωρινό πρωθυπουργό της Κυβέρνησης Ενότητας, Αμπντέλ Χαμίντ Νταμπάιμπα στην Τρίπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρεσβεία πρόσθεσε ότι τα δύο μέρη συζήτησαν τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας της Λιβύης και πώς θα διεξαχθούν οι εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου, ως ένα σημαντικό βήμα προς τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα της Λιβύης, υπό μια εκλεγμένη εθνική κυβέρνηση και περιφερειακή σταθερότητα χωρίς ξένες παρεμβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.