ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαύρη Θάλασσα: Εισήλθε αμερικανικό αντιτορπιλικό – Το παρακολουθεί το ρωσικό Ναυτικό

Μαύρη Θάλασσα: Εισήλθε αμερικανικό αντιτορπιλικό – Το παρακολουθεί το ρωσικό Ναυτικό

Τα αμερικανικό αντιτορπιλικό με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους USS Porter το οποίο εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα παρακολουθεί ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας.

Το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας της Ρωσίας, επεσήμανε πως τα στρατεύματα και οι δυνάμεις του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθούν τις ενέργειες του αντιτορπιλικού που ανήκει στο Ναυτικό των ΗΠΑ.

Νωρίτερα, το αμερικανικό Ναυτικό ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο έκτος στόλος και οι ναυτικές δυνάμεις κρούσης και υποστήριξης του ΝΑΤΟ, ξεκινούν επιχειρήσεις στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε την περασμένη εβδομάδα ότι η Βορειοαντλακτική Συμμαχία έχει αυξήσει την παρουσία της στη Μαύρη Θάλασσα λόγω της στρατηγικής της σημασίας.

Με τη σειρά του, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Αλεξάντερ Γκρούσκο απάντησε πως το ΝΑΤΟ επιδιώκει να μετατρέψει την περιοχή σε ζώνη αντιπαράθεσης και ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα, έχουν καταλάβει την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Είμαστε μάρτυρες μίας αυξημένης δραστηριότητας στο έδαφος της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας και το ΝΑΤΟ ηγείται στη μετατροπή της Μαύρης Θάλασσας σε αρένα στρατιωτικού ανταγωνισμού, καθώς η Βαλτική Θάλασσα έχει ήδη μετατραπεί σε ζώνη επικίνδυνης στρατιωτικής αντιπαράθεσης», υπογράμμισε ο κ. Γκρούσκο μιλώντας στο Russia 24.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.