ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκωσία: Μαχαίρωσαν τρεις φορές 28χρονο στην πλάτη στο κέντρο της πόλης

Ο φόνος διεπράχθη κάτω από πολυκατοικία στην οποία μένουν αποκλειστικά αλλοδαποί αιτούντες ασύλου

Λευκωσία: Μαχαίρωσαν τρεις φορές 28χρονο στην πλάτη στο κέντρο της πόλης

Με τρεις μαχαιριές στην πλάτη «έλυσε» τις διαφορές του με 28χρονο, ένας 25χρονος (και οι δύο από το Κονγκό) χθες βράδυ στο κέντρο της Λευκωσίας.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν λογομαχήσει για άγνωστο λόγο και στον καυγά παρενέβη και τρίτος συμπατριώτης τους 36 ετών. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην πλάτη του 28χρονου. Στην συνέχεια διέφυγε μαζί με τον 36χρονο. Και οι δύο συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φόνος διεπράχθη κάτω από πολυκατοικία στην οποία μένουν αποκλειστικά αλλοδαποί αιτούντες ασύλου. Στην ίδια πολυκατοικία σημειώνονται συχνά επεισόδια μεταξύ των ενοίκων, τα οποία έχουν καταλήξει στο παρελθόν σε σοβαρούς τραυματισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.