ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Βιαστές δηλώνουν γυναίκες για να αποφύγουν την καταδίκη τους!

Βρετανία: Βιαστές δηλώνουν γυναίκες για να αποφύγουν την καταδίκη τους!

Το site του Nicola Porro μιλά για αυτό το περίεργο και δυνητικά πολύ επικίνδυνο φαινόμενο που εμφανίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το τελευταίο διάστημα η εγκληματικότητα του Λονδίνου έχει παρουσιάσει τουλάχιστον διφορούμενα στατιστικά στοιχεία: πολλές γυναίκες, στην πραγματικότητα, αναφέρονται ως δράστες βίαιων εγκλημάτων, όπως ο βιασμός.

Ως εκ τούτου, το υπουργείο ξεκίνησε έρευνα και διαπίστωσε ότι σε πολλές αστυνομικές περιφέρειες οι αστυνομικοί, για να σεβαστούν τον σεξουαλικό προσανατολισμό του δράστη, είχαν ταξινομήσει τα εγκλήματα ότι προέρχονταν από «γυναίκες». Ο λόγος; Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι «νιώθει» γυναίκα ή ότι είναι τρανσέξουαλ.

Το όνομα Zoe Watts βρίσκεται σε όλο τον βρετανικό Τύπο. Ο άνδρας που κατηγορήθηκε ότι έφτιαξε βόμβα, καταχωρήθηκε στο ποινικό μητρώο γυναικών από την αστυνομία του Λίνκολνσαϊρ: στην πραγματικότητα είχε δηλώσει ότι «είναι γυναίκα».

Στο σημείο αυτό η υπουργός Priti Patel (Πρίτι Πατέλ) «αναγκάστηκε» να διατυπώσει σωστά το βιολογικό φύλο, μαλώνοντας τους “woke” αστυνομικούς και λέγοντας ότι «οι τρανς εγκληματίες δεν είναι γυναίκες»!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, το πρόβλημα θα μπορούσε να επεκταθεί: αρκετοί εγκληματίες θα επωφεληθούν από την ευκαιρία να δηλώνουν ότι είναι «γυναίκες» για να αποφύγουν τις καταδίκες για βιασμό, δεδομένου ότι στη Μεγάλη Βρετανία το έγκλημα δεν προβλέπεται για γυναίκες…

Και σε άλλα μέρη του κόσμου, ωστόσο, έχουν παρουσιαστεί παρόμοια προβλήματα. Στο Μεξικό, ορισμένοι υποψήφιοι στις εκλογές προσπάθησαν να υποβάλουν υποψηφιότητα ως γυναίκες προκειμένου να επωφεληθούν από τα οφέλη των ποσοστώσεων των γυναικών. Εφόσον ζούμε σε κοινωνίες που η θεωρία περί «ρευστότητας» του φύλου έχει εδραιωθεί, ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να προκύψει στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.