ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το βίντεο με τον Ινδό στρατιώτη που χορεύει κραδαίνοντας μαχαίρι που έγινε viral

Το βίντεο με τον Ινδό στρατιώτη που χορεύει κραδαίνοντας μαχαίρι που έγινε viral

Την 73η Μέρα της Δημοκρατίας ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 26 Ιανουαρίου η Ινδία, πρόκειται για την Εθνική Γιορτή για το Ινδικό Σύνταγμα που τέθηκε σε ισχύ το 1950.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, στρατεύματα του Πεζικού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας παίρνουν μέρος σε μια παραδοσιακή παρέλαση στο Νέο Δελχί, παρουσιάζοντας τη στρατιωτική δύναμη της Ινδίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ένα βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με έναν άντρα να χορεύει έναν ειδικό χορό και να συναρπάζει τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο χορός Κχούκρι ενός Γκόρκχα τζαβάν (στρατιώτη). Λένε ότι όταν οι στρατιώτες Γκούρκχα μπαίνουν στη μάχη, εγκαταλείπουν μόνο όταν αφήσουν την τελευταία τους πνοή» γράφει το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση.

Στο κλιπάκι ένας βετερανος στρατιώτης χορεύει έναν παραδοσιακό πολεμικό χορό που ονομάζεται χορός Κχουκούρι, κρατώντας ένα μαχαίρι.

Το κχουκούρι είναι μια ματσέτα που χρησιμοποιείται σε πολλά μέρη της ινδικής χερσονήσου, αλλά έχει παραδοσιακά σχετιστεί με τους πολεμιστές τόσο στην Ινδία όσο και στο Νεπάλ.

Ο στρατιώτης κραδαίνει το μαχαίρι και δίνει μια εντυπωσιακή παράσταση μπροστά από τους συναδέλφους του που παρακολουθούν παραταγμένοι λίγο πιο πίσω του, με τον άντρα να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το κοινό με τις επιδέξιες κινήσεις του.

Το βίντεο έγινε viral, με τους χρήστες να θαυμάζουν την επιδεξιότητα του Ινδού στρατιώτη με το παραδοσιακό μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.