ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκότωσαν 21χρονο και… έφαγαν το κεφάλι του (βίντεο-φωτο)

Σκότωσαν 21χρονο και… έφαγαν το κεφάλι του (βίντεο-φωτο)

Ιστορία που θυμίζει θρίλερ, με έναν 22χρονο να παίρνει μαζί του μία 12χρονη και να σκοτώνουν έναν νεαρό, τρώγοντας το κεφάλι του.

Ακόμη και ο εμπνευστής του πιο… αρρωστημένου θρίλερ, θα ένιωθε αποτροπιασμό με την ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ρωσία, η οποία περιλαμβάνει από παιδοφιλία και δολοφονία, μέχρι κανιβαλισμό.

Πρωταγωνιστές της είναι ένας 22χρονος και μία 12χρονη, η οποία είχε πειστεί από τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της, να τον ακολουθήσει στις τρομακτικές του ορέξεις, φεύγοντας από τους γονείς της.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι του χωριού Νοβίνκα είδαν από ένα ξύλινο σπίτι να βγαίνει καπνός και δύο άτομα να πηδάνε από τα παράθυρα.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως μέσα υπήρχε ένας δολοφονημένος άνδρας 21 ετών, από τον οποίο έλειπαν τα χέρια και το κεφάλι. Μάλιστα οι αρχές είδαν οτι στο ταψί του φούρνου υπήρχαν υπολείμματα κρέατος «τα οποία δεν έδειχναν σαν και αυτά που αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ».

Κάτι που δημιούργησε υποψίες κανιβαλισμού, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν τόσο ο 22χρονος, όσο και η ανήλικη που ήταν μαζί του, είπαν: «Δεν υπήρχε άλλο κρέας για να φάμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα αμφότεροι, εκτός από το έγκλημα που έκαναν, παραδέχθηκαν οτι είχαν και ερωτικές επαφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.