ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε 12 άτομα σε φοιτητική γιορτή

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε 12 άτομα σε φοιτητική γιορτή

Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από ένοπλο ο οποίος εισέβαλε σε μπαρ στο Θάουζαντ Οουκς της νότιας Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια φοιτητικής γιορτής.

https://twitter.com/jnarls/status/1060482303284178950

Συγκεκριμένα, ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 12 νεκροί από τους πυροβολισμούς.

https://twitter.com/jnarls/status/1060481797287485441

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης «εξουδετερώθηκε» μέσα στο μπαρ και προειδοποίησαν ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο ένοπλος εισέβαλε στο μπαρ στις 23.30 και άνοιξε πυρ με ένα μαύρο περίστροφο. Στη συνέχεια πυροδότησε καπνογόνα που ξεκίνησαν μία πυρκαγιά, και συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Τουλάχιστον 200 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο του μπαρ την ώρα της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.