ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βίντεο: Πέταγε τα σκουπίδια του σπιτιού της και πληρωμένος δολοφόνος άρχισε να την πυροβολεί

Βίντεο: Πέταγε τα σκουπίδια του σπιτιού της και πληρωμένος δολοφόνος άρχισε να την πυροβολεί

Απόπειρα εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 39χρονης γυναίκας στην Ολλανδία καταγράφτηκε σε βίντεο.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα αρχικά να μεταφέρει τον κάδο σκουπιδιών της. Επιστρέφοντας μπροστά της εμφανίζεται ένας κρανοφόρος άνδρας που βγάζει από την τσέπη του ένα όπλο με σιγαστήρα και πυροβολεί προς τη γυναίκα.

Για καλή τύχη της γυναίκας ο εκτελεστής δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικός καθώς παρά τους πυροβολισμούς η γυναίκα, που άρχισε να τρέχει σκύβοντας για να προστατευτεί, τραυματίστηκε μόνο στο χέρι με τη σφαίρα να προκαλεί ένα διαμπερές τραύμα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η απόπειρα συνδέεται με μια σειρά δολοφονιών τους περασμένους μήνες για υποθέσεις ναρκωτικών στο Αϊντχόβεν.

Η 39χρονη, πάντως, υποστηρίζει ότι η οικογένειά της δεν έχει καμία σχέση με το οργανωμένο έγκλημα και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγινε στόχος εκτελεστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κρανοφόρος άνδρας μετά την επίθεσή του, που πραγματοποίθηκε τον περασμένο Μάιο, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με μια μοτοσικλέτα στην οποία τον περίμενε συνεργός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.