ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκρηξη κοντά στη Δαμασκό- Πληροφορίες για τραυματίες από την κρατική τηλεόραση- Αναφορές για τρομοκρατική επίθεση

Έκρηξη κοντά στη Δαμασκό- Πληροφορίες για τραυματίες από την κρατική τηλεόραση- Αναφορές για τρομοκρατική επίθεση

Έκρηξη ακούστηκε σήμερα σε γειτονιά νότια της Δαμασκού, μετέδωσαν το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA και η συριακή τηλεόραση.

Σύμφωνα με το SANA, η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Μουτάλκ, νοτίως της συριακής πρωτεύουσας, και οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για “τρομοκρατική επίθεση”.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση υπάρχουν τραυματίες, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει σκοτώσει μισό εκατομμύριο ανθρώπους, έχει αναγκάσει περισσότερο από τον μισό πληθυσμό που ήταν στη χώρα πριν από τον πόλεμο να εγκαταλείψει τις εστίες του, ενώ παγκόσμιες και περιφερειακές δυνάμεις έχουν εμπλακεί στη σύγκρουση με κάποιον τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-‘Ασαντ, του οποίου οι δυνάμεις έχουν ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας με τη ρωσική και την ιρανική υποστήριξη, διατηρεί τον θώκο του καθ ‘όλη τη διάρκεια του πολέμου και θεωρείται ευρέως ότι είναι απρόθυμος να παραδώσει την εξουσία μετά την λήξη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.