ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διακόπηκε η οδική πρόσβαση στο Σινά

Διακόπηκε η οδική πρόσβαση στο Σινά

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν τον αποκλεισμό της κύριας οδικής αρτηρίας που συνδέει το Ισραήλ με την Αίγυπτο συνέπεια του αυξανόμενου επιπέδου απειλής που αντιμετωπίζει το Τέλ Αβίβ.

Συγκεκριμένα η Διοίκηση Νότιου Τομέα των Ε.Δ (IDF Southern Command) ανέφερε ότι εξακολουθεί να σημειώνεται αθρόα λαθραία εισροή λαθρεμπόρων και τρομοκρατών από το Σινά ακόμη και μετά την κατασκευή του νέου τείχους ασφαλείας που εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων.

Ο αποκλεισμός της κύριας οδικής αρτηρίας που προσφέρει πρόσβαση στη συνοριακή μεθόριο με την Αίγυπτο θα διαρκέσει περίπου για ένα χρόνο και αφορά όλα τα πολιτικά οχήματα που δεν δύναται πλέον να κυκλοφορήσουν σε αυτόν.

Η εντολή δόθηκε απευθείας από τον ισραηλινό Αρχηγό Γενικού Επιτελείου στρατηγό Benny Gantz και αφορά την κίνηση πάνω στο δρόμο όσο και σε απόσταση 300μ πέριξ αυτού καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής.

Στο μεταξύ σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων οφείλεται, πιθανόν, η έκρηξη που σημειώθηκε χτες σε αυτοκίνητο στο Τελ Αβίβ.

Το αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σ’ ένα λεωφορείο προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων σε μια επίθεση που η αστυνομία υποπτεύεται ότι ήταν απόπειρα δολοφονίας του αρχηγού μιας από τις σημαντικότερες οικογένειες του οργανωμένου εγκλήματος στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.