ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανικός από αλλεπάλληλες εκρήξεις στο Ντέρμπι της Αγγλίας – «Η γη τρέμει!» (φώτο-βίντεο)

Πανικός από αλλεπάλληλες εκρήξεις στο Ντέρμπι της Αγγλίας – «Η γη τρέμει!» (φώτο-βίντεο)

Τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στην πόλη Ντέρμπι, της Αγγλίας, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε… πανικό.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο κάνουν ήδη τον γύρο των social media και δείχνουν πυκνούς καπνούς να έχουν καλύψει τα πάντα.

«Μένω κοντά και άκουσα τουλάχιστον δύο πολύ δυνατές εκρήξεις την τελευταία ώρα. Ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού απλώνεται τώρα προς το σπίτι μου και η αίσθηση καμένου γίνεται ολοένα και πιο έντονη», δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής στην βρετανική Mirror.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, το «σοβαρό περιστατικό» σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή της πόλης, με τις Αρχές να έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Οι κοντινοί αυτοκινητόδρομοι έχουν κλείσει, ενώ επίσης έχουν ήδη ανασταλεί όλα τα δρομολόγια των τραίνων που περνούν από την περιοχή.

Φυσικά, οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη «κατακλύσει» το ίντερνετ. Αυτόπτες μάρτυρες αναρτούν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως «η γη τρέμει»!

Δείτε τις εικόνες από το Ντέρμπι:


https://twitter.com/ootahara_tweet/status/1120328291930394630



https://twitter.com/martynlocker/status/1120327008821624832


https://twitter.com/sotiridi/status/1120323127249186817



https://twitter.com/sotiridi/status/1120321847495733249


https://twitter.com/sotiridi/status/1120321088540553217


https://twitter.com/beepdelete/status/1120320769911873537


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.