ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σώθηκαν τα ανάκτορα στις Βερσαλλίες – Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο (upd, βίντεο, φωτό)

Σώθηκαν τα ανάκτορα στις Βερσαλλίες – Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο (upd, βίντεο, φωτό)

(Aνανέωση 22.00) Η μεγάλη πυρκαγιά στην πόλη των Βερσαλιών τέθηκε υπό έλεγχο, περίπου 3 ώρες αφότου εκδηλώθηκε. Ξεκίνησε από ένα σταθμό αυτοκινήτων στη Rue du Parc, σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από τα ανάκτορα, που έχουν ανακηρυχθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.

Γρήγορα, η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενη ευαγγελική εκκλησία.


Ο εφιάλτης επέστρεψε στην Γαλλιά καθώς μία εκτεταμένη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο λεπτά πριν τις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στις Βερσαλίες της Γαλλίας πριν κοπάσει καλά καλά η καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων!

Πιο αναλυτικά, πυρκαγιά ξέσπασε στην πόλη των Βερσαλλιών, διεθνώς γνωστή για το Παλάτι των Βερσαλλιών και τους κήπους του, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO.

Η φωτιά έχει εκδηλωθεί στη Rue du Parc, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το Παλάτι των Βερσαλλιών και τους κήπους του.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, μια στήλη καπνού κάλυψε τον ορίζοντα στην περιοχή.

Η αστυνομία απέκλεισε την γύρω περιοχή και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με το πώς ή από πού ξεκίνησε η φωτιά, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι εκδηλώθηκε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zUG4qbmQ50k







Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.