ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από έκρηξη αερίου σε σπίτι στη Νότια Καλιφόρνια (βίντεο)

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από έκρηξη αερίου σε σπίτι στη Νότια Καλιφόρνια (βίντεο)

Τραγωδία με έναν νεκρό και 15 τραυματίες σημειώθηκε στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μετά από μεγάλη έκρηξη φυσικού αερίου σε σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφοριες, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παροχής αερίου κλήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο μετά από παράπονα για μία περίεργη μυρωδιά.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι. Το σπίτι κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε. Υλικά εκτοξεύθηκαν σε διπλανά σπίτια, ενώ οι φλόγες πετάχτηκαν σε ύψος 8-10 μέτρων.

Στο σημείο είχαν σπεύσει πριν την έκρηξη πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς ήταν φανερό ότι πρόκειται για διαρροή αερίου.

Η εταιρεία αερίου ανακοίνωσε ότι ένας υπάλληλος δικός της σκοτώθηκε κατά την έκρηξη, ενώ η αστυνομία της πόλης Murrieta, επιβεβαίωσε άλλους 15 τραυματίες.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού σπιτιού, ο 63χρονος Kevin McKinney, δήλωσε ότι «ήταν μία τεράστια έκρηξη. Αμέσως μετά ακούσαμε κραυγές και είδαμε ανθρώπους να τρέχουν έξω». Ο ίδιος είδε έναν άντρα να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο ακούνητος, τον οποίο παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.