ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έφτασαν τα πρώτα αιγυπτιακά T-72 και Μ113 για την επίθεση στην Τρίπολη: Στην διάθεση του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης»

Έφτασαν τα πρώτα αιγυπτιακά T-72 και Μ113 για την επίθεση στην Τρίπολη: Στην διάθεση του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης»

Στην Βεγγάζη και στην κατοχή του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης» βρίσκεται το πρώτο τμήμα των τεθωρακισμένων που έστειλε η Αίγυπτος προς βοήθεια του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ, όπως αναφέρουν ισραηλινές πηγές.

Πρόκειται για άρματα μάχης Τ-72 και ΤΟΜΠ Μ-113 τα οποία στη συνέχεια αναμένεται να προωθηθούν νότια της Τρίπολης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η επίθεση του LNA που έχει πανικοβάλει το καθεστώς της Τρίπολης.


Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιγυπτιακή Αεροπορία βρίσκεται σε επιφυλακή προκειμένου να υποστηρίξει τον Χάφταρ να καταλάβει την Τρίπολη.

https://twitter.com/EndGameWW3/status/1208076523615522816

Στο μεταξύ η Αεροπορία της Λιβύης συνέχισε και σήμερα τις επιθέσεις της κατά στόχων στη Μισράτα. Τα μαχητικά του Χάφταρ πραγματοποίησαν 17 αεροπορικές επιθέσεις στη Μισράτα και 5 κατά συγκεντρώσεων δυνάμεων του GNA στην Τρίπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.