ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ισραηλινοί πύραυλοι κατά της αεροπορικής βάσης Τ-4 στην Συρία

Ισραηλινοί πύραυλοι κατά της αεροπορικής βάσης Τ-4 στην Συρία

Πύραυλοι φέρεται να έχουν πλήξει σύμφωνα με πληροφορίες την αεροπορική βάση Τ-4 της συριακής Αεροπορίας, στην οποία υπάρχει προσωπικό τόσο από το Ιράν όσο και από την Ρωσία.

Η βάση βρίσκεται δυτικά της Παλμύρα στην επαρχία Χομς.

https://twitter.com/leithfadel/status/1217185321672151040

https://twitter.com/AuroraIntel/status/1217187161830776833


«Η ισραηλινή Αεροπορία» διεξήγαγε «επίθεση» στη Συρία εναντίον στρατιωτικού αεροδρομίου στο κεντρικό τμήμα της χώρας, δήλωσε στο επίσημο συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA πηγή προσκείμενη στις ένοπλες δυνάμεις, διαβεβαιώνοντας πως η επιδρομή προκάλεσε μόνον υλικές ζημιές.

«Η ισραηλινή Αεροπορία διεξήγαγε νέα επίθεση εναντίον του αεροδρομίου T4 (…). Αμέσως, η αντιαεροπορική άμυνα αντιμετώπισε τους εχθρικούς πυραύλους, καταρρίπτοντας αρκετούς από αυτούς», είπε η πηγή του SANA.

Ωστόσο «τέσσερις πύραυλοι έπληξαν στην περιοχή η οποία ήταν ο στόχος» της επιδρομής, πρόσθεσε η πηγή, αναφέροντας «μόνο υλικές ζημιές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.