ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Τούρκοι απειλούν τον Ρώσο πρεσβευτή στην Άγκυρα: «Είναι ώρα να καείς – Κανείς δεν θα κλάψει για σένα»!

Οι Τούρκοι απειλούν τον Ρώσο πρεσβευτή στην Άγκυρα: «Είναι ώρα να καείς – Κανείς δεν θα κλάψει για σένα»!

Σωρεία απειλητικών μηνυμάτων από Τούρκους χρήστες του διαδικτύου δέχεται ο Ρώσος πρεσβευτής στην Άγκυρα Aleksey Yerkhov.

Όπως είπε ο ίδιος το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι απειλές των Τούρκων απέναντι στο πρόσωπό του με μηνύματα στο διαδίκτυο όπως «Πες αντίο στη ζωή σου», «κανένας δεν πρόκειται κλάψει για σένα», «είναι ώρα να καείς» και άλλα παρεμφερή.

Όπως είπε αιτία η στάση της Ρωσίας στην βόρεια Συρία. Υπενθυμίζεται πως ο προηγούμενος πρεσβευτής της Ρωσίας στην Άγκυρα Andrey Karlov είχε δολοφονηθεί από Τούρκο εθνικιστή, τον Δεκέμβριο του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RT_com/status/1228428701618130951

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.