ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιράκ: Άγριες συγκρούσεις στη Βαγδάτη – Ένας νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας

Ιράκ: Άγριες συγκρούσεις στη Βαγδάτη – Ένας νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας

Νέος κύκλος άγριων συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας ξέσπασε την Κυριακή στην πρωτεύουσα του Ιράκ, Βαγδάτη, με αποτέλεσμα ένας πολίτης να χάσει τη ζωή του και άλλοι επτά να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον των διαδηλωτών στη Βαγδάτη, προκειμένου να «σπάσουν» τις πορείες.

Από την 1η Οκτωβρίου που έχουν ξεκινήσει οι ταραχές, τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αιτήματα των διαδηλωτών είναι να σταματήσει η πολιτική λιτότητας και να ελεγχθούν οι πολιτικοί και η ελίτ της χώρας για διαφθορά, καθώς και να διακοπούν οι σχέσεις παρέμβασης από ξένες δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ και το Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.