ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς στην Ιντλίμπ το περασμένο Σάββατο»

Ρωσία: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς στην Ιντλίμπ το περασμένο Σάββατο»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε τη Δευτέρα ότι τα αεροπλάνα του δεν πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στα χωριά αλ – Μπαρά και Κανσαφρά στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας το περασμένο Σάββατο, επισημαίνοντας ότι τα ρωσικά αεροσκάφη δεν έκαναν καμία επιχείρηση τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ο κ. Όλεγκ Ζουραλεφ, επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία, σε συνέντευξη Τύπου, αντέκρουσε τις αναφορές του Συριακού Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με έδρα το Λονδίνο για ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις, λέγοντας ότι «δεν είναι αληθείς».

«Οι πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό NGO είναι ψεύτικες» δήλωσε ο κ. Ζουραλεφ, χωρίς να διευκρινίσει ποιος βομβάρδισε τα τουρκικά φυλάκια.

O Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι η Ρωσία και η Τουρκία διεξήγαγαν κοινή περιπολία στις επαρχίες σε Χαλέπι, Ράκα και Χασεκ, τονίζοντας πως δεν σημειώθηκαν περιστατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, υπογράμμισε ότι η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη ζώνη ασφαλείας της Ιντλίμπ εξακολουθεί να παραβιάζεται, καθώς την Δευτέρα καταγράφηκαν 26 περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.