ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την ανάπτυξη συστημάτων αντιμετώπισης drones σχεδιάζει η αμερικανική υπηρεσία καταπολέμησης της τρομοκρατίας

Την ανάπτυξη συστημάτων αντιμετώπισης drones σχεδιάζει η αμερικανική υπηρεσία καταπολέμησης της τρομοκρατίας

Την ανάπτυξη ευκίνητων Counter-Small Unmanned Aerial System (C-sUAS) για τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σχεδιάζει η ELTA North America σε συνεργασία με την US Combating Terrorism Technical Support Office (CTTSO).

Τα συστήματα αυτά πρόκειται να φέρουν την ονομασία ‘Defence-in-Depth Payload’ C-sUAS και ως όχημα φορέα πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τα 4×4 HMMWVs και τα Ford F350 της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Τα νέα συστήματα θα είναι έτοιμα για δοκιμές το τρίτο τρίμηνο του 2020, και στο φορτίο τους θα περιλαμβάνουν dual air-ground X-band 360° staring ραντάρ, οπτικά μακράς εμβέλειας EO/IR [electro-optical/infrared] optic, directional saturation παρεμβολέα με D-FEND Enforce Air non-jamming UAS take-over, safe rout, Smart Shooter κινητικά C-sUAS συστήματα και ασφαλής επανάκτησης εξαρτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη ELTA τα πρωτότυπα μπορούν να ανιχνεύσουν ακόμα και αεροσκάφη και ελικόπτερα, ενώ θα είναι παράγωγο του Expeditionary Mobile Air Defense Integrated System (X-MADIS) system. και θα φέρουν το νέο ELM-2135 digital X-Band active electronically scanned array (AESA) της ELTA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.