ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρουσίαση του ρωσικού ZALA 421-16EV VTOL

Παρουσίαση του ρωσικού ZALA 421-16EV VTOL

H Ρωσική ZALA Aero ανέπτυξε μια καινούργια έκδοση του vertical take-off and landing (VTOL) ZALA 421-16E fixed-wing mini-UAV.

Η νέα έκδοση ενσωματώνει από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες σε κάθε πτέρυγα, προκειμένου να προσφέρει δυνατότητες VTOL στο όχημα.

Η νέα έκδοση ονομάζεται ZALA 421-16EV, ενώ η εταιρία έχει αναπτύξει και μια VTOL έκδοση του ZALA 421-16E mini-UAV.

Η καινούργια έκδοση έχει δυνατότητες stream HD video σε ποιότητες 1,280 × 720 pixel για χρονική διάρκεια άνω των 2 ωρών και με εμβέλεια 100 χιλιομέτρων. Δύνεται να εξοπλιστεί με μια ποικιλία από electro-optical/infrared (EO/IR) αισθητήρες που συμπεριλαμβάνουν και το Z-16VHD20-IR-TEM video και θερμική κάμερα.

Το όχημα μπορεί να πλοηγηθεί αυτόνομα βάση του inertial navigation system (INS) και δύο radio rangefinders, ενώ διατηρεί την ταχύτητα των 110 χιλιομέτρων την ώρα των προηγούμενων εκδόσεων αν και με μειωμένη οροφή στα 2.000 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.