ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Μαντλίν: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου

Υπόθεση Μαντλίν: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου

Ο Γερμανός παιδόφιλος, που προσπαθεί να συνδεθεί από τις αστυνομικές αρχές με την απαγωγή της Μαντλίν Μακ Καν, είχε στο σπίτι του χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ενώ η αστυνομία ψάχνει να βρει κάποιο στοιχείο για να ενοχοποιήσει τον Κρίστιαν Μπρίκνερ για την απαγωγή του τρίχρονου κοριτσιού Μαντλίν Μακ Καν από την Πράια Ντα Λουζ, εν έτει 2003, η έφοδος που έγινε στο δεύτερο σπίτι του σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ έφερε στο «φως» φρικιαστικά στοιχεία.

Στο δεύτερο σπίτι του Γερμανού παιδόφιλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για βιασμούς, οι αστυνομικές αρχές σοκαρίστηκαν από τα ευρήματα, καθώς εντόπισαν περισσότερες από 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και δεκάδες usb sticks. «Προς το παρόν δεν επιτρέπεται πω το οτιδήποτε», αρκέστηκε να δηλώσει ο επικεφαλής εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Γούλτερς, σε ερώτηση που του έγινε εάν στο υλικό που κατασχέθηκε υπήρχαν και φωτογραφίες της μικρής Μαντλίν.

Δίπλα στο σπίτι υπήρχε κι ένα τροχόσπιτο, το οποίο ήταν γεμάτο από γυναικεία μαγιό που πιστεύεται πως άνηκαν σε νεαρά κορίτσια. Σκορπισμένα πλαστικά μπουκάλια και σπασμένοι υπολογιστές είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που βρήκε η αστυνομία κι έδωσε στη δημοσιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.