ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Άνδρας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ενώ περπατούσε μαζί με την 4χρονη κόρη του (βίντεο)

ΗΠΑ: Άνδρας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ενώ περπατούσε μαζί με την 4χρονη κόρη του (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα σε δρόμο του Μπρονξ ενώ περπατούσε κρατώντας από το χέρι την 4χρονη κόρη του.

Ο 29χρονος Anthony Robinson περνάει τη διάβαση μαζί με την κόρη του, όταν στα αριστερά του τον προσεγγίζει ένα μαύρο σεντάν. Την ώρα που γυρίζει την πλάτη του στο αμάξι και λέει κάτι στο κοριτσάκι ο εκτελεστής βγάζει το χέρι του από το τζάμι και τον πυροβολεί, ενώ το παιδί τρέχει πανικόβλητο να γλιτώσει σύμφωνα με την New York Post.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι ο όγδοος φόνος σε δρόμο του Μπρονξ από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οι Αρχές ζητούν πληροφορίες από όποιον ήταν μπροστά στη δολοφονία προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.