ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΗΠΑ: Ταξιτζής βίασε 12χρονο κορίτσι στο πίσω κάθισμα του οχήματος

ΗΠΑ: Ταξιτζής βίασε 12χρονο κορίτσι στο πίσω κάθισμα του οχήματος

Ένας 32χρονος ταξιτζής στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, κατηγορείται για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού, στο πίσω κάθισμα του οχήματος του.

Ο Ραφαέλ Μαρτίνεζ παρέλαβε την 12χρονη από το σπίτι της γιαγιάς της στο Μπρούκλιν όπου είχε πάει να πάρει ένα ποδήλατο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο σπίτι της 12χρονης ο Μαρτίνεζ φέρεται να σταμάτησε το ταξί και να επιτέθηκε στην ανήλικη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 32χρονο ταξιτζή στο σπίτι του την Τρίτη αφού βρήκαν τα στοιχεία από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

«Έχουμε στοιχεία για να τον οδηγήσουμε στη φυλακή. Υπάρχουν και φυσικές και ηλεκτρονικές αποδείξεις» είπε πηγή στην New York Daily News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πηγή σχολίασε, μάλιστα, ότι «αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι μας περίμενε ενώ ήξερε ότι ερχόμασταν. Κάθισε στο σπίτι του αντί να διαφύγει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.