Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν – Εισαγγελέας Χ.Βόλτερς: «Έχουμε αποδείξεις ότι είναι νεκρή»

Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν – Εισαγγελέας Χ.Βόλτερς: «Έχουμε αποδείξεις ότι είναι νεκρή»

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, την ώρα που οι γερμανικές αρχές έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο σχετικά με την τύχη της, αποκάλυψε πως το άτυχο κοριτσάκι είναι νεκρό.

Ο Βόλτερς εμφανίστηκε σε πορτογαλική εκπομπή του καναλιού RTP TV και ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια, Sandra Felgueiras, σχετικά με τα νεότερα της υπόθεσης.

Όταν όμως η παρουσιάστρια ρώτησε τον Βόλτερς αν υπάρχει κάποια απόδειξη σχετικά με το αν η Μαντλίν, η οποία αγνοείται από το 2007, όταν και εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο που έμενε με την οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, απάντησε λακωνικά «Ναι»!

Η σοκαρισμένη παρουσιάστρια ρώτησε στη συνέχεια ποια είναι η απόδειξη με τον Βόλτερς να αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, τονίζοντας «Δεν μπορώ να πω τι έχουμε, αλλά έχουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν είναι ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος ωστόσο ούτε έχει ομολογήσει κάτι ενώ, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, δεν υπάρχει και κάποιο στοιχείο που να τον δένει με την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.