ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οι οκτώ προβλέψεις του WEF για το 2030: Δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία – Υπό αίρεση και οι προσωπικές ελευθερίες

Οι οκτώ προβλέψεις του WEF  για το 2030: Δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία – Υπό αίρεση και  οι προσωπικές ελευθερίες

Ζοφερές είναι οι «προβλέψεις» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για το 2030, όπου σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιδιωτική περιουσία οι προσωπικές ελευθερίες και οι δυτικές αξίες θα έχουν απλά εξαφανιστεί.

Το WEF γνωστό και από την προώθηση του δόγματος η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» από το σχετικό βιβλίο, το οποίο διάβαζε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του, είναι μια πλατφόρμα σκέψης των «ελίτ», είτε αυτοί είναι πολιτικοί, είτε μεγάλοι επιχειρηματίες, προωθεί τον παγκόσμιο έλεγχο ως μια από τις κορυφαίες «αξίες» του.

Σύμφωνα με όσα είχε «προβλέψει» το 2016, που όπως πολλοί υποστηρίζουν δεν πρόκειται για πρόβλεψη, αλλά για ένα σχέδιο το οποίο ακολουθούν κατά γράμμα, το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε θα έχει τις εξής αλλαγές:

– Η ιδιωτική ιδιοκτησία θα καταργηθεί. Αγαθά και υπηρεσίες θα παρέχονται δωρεάν ή από το κράτος.

– Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον η ηγέτιδα υπερδύναμη., αλλά μια ομάδα κρατών θα αναλάβει το ρόλο της χώρας πλανητάρχη.

– Τα ανθρώπινα όργανα δεν θα μεταμοσχεύονται πλέον αλλά τυπώνονται σε 3D εκτυπωτές.

– Η κατανάλωση κρέατος θα περιοριστεί στο ελάχιστο.

– Δισεκατομμύρια «πρόσφυγες» θα κατακλύσουν περιοχές του πλανήτη.

– Για να περιοριστούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα επιβληθούν υπερβολικές τιμές στη χρήση του.

– Οι δυτικές αξίες θα δοκιμαστούν, όπως ποτέ πριν

Και τέλος το απαραίτητο διάνθισμα με λίγο διάστημα και πλανήτη Άρη, όπου θα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αποστολές εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.