ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμερικανικό Κογκρέσο: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ σε νομοσχέδιο για τον COVID-19!

Αμερικανικό Κογκρέσο: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ  σε νομοσχέδιο για τον COVID-19!

Στις 180 ημέρες από την 27η Δεκεμβρίου είναι η διορία που έδωσε στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες η επιτροπή της Γερουσίας για θέματα ασφαλείας στην οποία προεδρεύει ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Marco Rubio προκειμένου να αναφέρουν συνολικά τι γνωρίζουν για άγνωστα εναέρια φαινόμενα, ή ποιο γνωστά ως UFO.

Ο νόμος αυτός πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς περιεχόταν ως τροπολογία στο νομοσχέδιο που υπέγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την έκτακτη χρηματοδότηση της αμερικανικής οικονομίας με 2,3 τρισ. $ προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

https://twitter.com/TwitterMoments/status/1343377591151947777

Η τροπολογία είναι μέρος του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού του 2021 για την ετήσια ενημέρωση των δραστηριοτήτων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: «Η επιτροπή πληροφοριών και ασφάλειας της Γερουσίας δίνει εντολή στον διευθυντή των μυστικών υπηρεσιών και σε συνεργασία με τον υπουργό Άμυνας και τους επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών, να υποβάλλουν έκθεση εντός 180 ημερών από την υπογραφή του νόμου στην επιτροπή του Κογκρέσου και στις επιτροπής άμυνας αναφορικά με τα άγνωστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα».

Στο ίδιο κείμενο προστίθεται ότι στην έκθεση είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται: «Όλα τα εναέρια αντικείμενα τα οποία δεν έχουν εξηγηθεί και πρέπει να περιλαμβάνεται λεπτομερής ανάλυση όλων των στοιχείων για τα εναέρια φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένων και όλων των δεδομένων στο Η/Μ φάσμα.

Ακόμη όλες οι λεπτομερείς αναφορές των ερευνών του FBI που έχουν προκύψει από τις διεισδύσεις των άγνωστων αντικειμένων στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ και εάν οι δραστηριότητες αυτές μπορεί να εμπίπτουν σε δράση ενός ή παραπάνω αντιπάλων των ΗΠΑ»

Πρώην αξιωματούχοι του Πενταγώνου και του Κογκρέσου, ανέφεραν στο The Debrief, ότι ουσιαστικά η τροπολογία στο νόμο για τις μυστικές υπηρεσίες, θέτει σε κίνηση την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη για τα UFO.

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου Sue Gough ανέφερε στην NYP:

«Είμαστε ενήμεροι για την εντολή της επιτροπής στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για το 2021 για την ενημερωτική της από την υπηρεσία πληροφοριών γύρω από τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα σε συνεργασία με το Πεντάγωνο σε 180 ημέρες», χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ.Τραμπ είχε υποσχεθεί πως θα προχωρούσε στην δημοσιοποίηση των αρχείων για τα ΑΤΙΑ και προφανώς η κίνηση αυτή δεν είναι τυχαία.

#8211;zeiJo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.