ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροβόλησαν & δολοφόνησαν άοπλη διαδηλώτρια οι ασφαλίτες στο Καπιτώλιο – Κλήθηκε η Εθνοφρουρά

Πυροβόλησαν & δολοφόνησαν άοπλη διαδηλώτρια οι ασφαλίτες στο Καπιτώλιο – Κλήθηκε η Εθνοφρουρά

Μια γυναίκα από τους διαδηλωτές που ζητούσαν να μην ισχύσουν οι εκλογές βίας και νοθείας, τραυματίστηκε θανάσιμα από τις δυνάμεις ασφαλείας στο Καπιτώλιο.

Η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα στο στήθος από τους ασφαλίτες της Νάνσι Πελόζι, η οποία κάλεσε την Εθνοφρουρά για να ανακαταλάβει το Καπιτώλιο και το Κογκρέσο!

https://twitter.com/TaylerUSA/status/1346913859102253056

Εν τούτοις χιλιάδες πατριώτες παραμένουν στο λόφο και μέσα στο κτίριο και δηλώνουν ότι θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να μην νομιμοποιηθούν οι εκλογές βίας και νοθείας της 3ης Νοεμβρίου.

Η στιγμή που η άτυχη διαδηλώτρια πυροβολείται από τις δυνάμεις ασφαλείας.

https://twitter.com/Cairo67Unedited/status/1346918668194754572

Δείτε το βίντεο την ώρα που μεταφέρεται με το φορείο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Προσοχή σκληρές εικόνες.

https://twitter.com/Acyn/status/1346910454665203722

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.