ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Πούτιν: «Έρχονται νέα υπερηχητικά πυραυλικά συστήματα μεγάλης ακρίβειας»

Β.Πούτιν: «Έρχονται νέα υπερηχητικά πυραυλικά συστήματα μεγάλης ακρίβειας»

Η Ρωσία έχει στόχο αυτό το χρόνο να προχωρήσει στην υλοποίηση μεγάλων εξοπλιστικών προγραμμάτων που αφορούν την παραγωγή και την ανάπτυξη υπερηχητικών όπλων μεγάλης ακριβείας, στο βαθμό που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και περιμένει αποτελέσματα.

Αυτό είναι το «μήνυμα» που έδωσε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους αναφορικά με τα όσα συζητήθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση, τονίζοντας ότι τους επόμενους μήνες ο Πρόεδρος Πούτιν θα ενημερωθεί για την πρόοδο των εν λόγω εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η παράδοση υπερηχητικών όπλων μεγάλης ακριβείας στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτέλεσε κεντρικό ζήτημα της συνεδρίασης που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή παρουσία του Ρώσου Υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Το θέμα της παραγωγής και της ανάπτυξης υπερηχητικών όπλων μεγάλης ακρίβειας βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Πρέπει να αναφέρουμε την πρόοδο στον τομέα αυτό στον αρχηγό του κράτους τον Απρίλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Σόιγκου: «δρομολογήθηκε πρόσθετη προμήθεια υπερηχητικών όπλων μεγάλης ακρίβειας και εμβέλειας, βάσει των υπολογισμών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου. Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για πηγές χρηματοδότησης, καθώς και για την κατάσταση των δυνατοτήτων παραγωγής για την εκπλήρωση αυτού των των προγραμμάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.