ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρικιαστικό έγκλημα στην Βρετανία – 28 άνδρες βίαζαν μία ανήλικη για χρόνια

Φρικιαστικό έγκλημα στην Βρετανία – 28 άνδρες βίαζαν μία ανήλικη για χρόνια

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε για χρόνια μία κοπέλα στην Βρετανία, καθώς 28 άνδρες την βίαζαν από τα 13 της μέχρι τα 20 της.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, 28 άνδρες κατηγορούνται ότι βίαζαν μία 31χρονη σήμερα γυναίκα από τα 13 της, για επτά ολόκληρα χρόνια.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο του Μπράντφορντ τον Ιούλιο, ενώ τους βαραίνουν κατηγορίες για βιασμό, απόπειρα βιασμού, επίθεση και συνωμοσία για βιασμό, στο Calderdale και το Bradford, μεταξύ του 2003 και 2010.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Γιορκσάιρ, ο εφιάλτης της άτυχης γυναίκας άρχισε στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών και δεν σταμάτησε μέχρι τα 20 της, ωστόσο δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη φρικιαστική υπόθεση.

«Η συντριπτική πλειονότητα των πράξεων συνέβη στο Calderdale, ωστόσο ορισμένες σημειώθηκαν στην περιοχή Bradford. Οι άνδρες κατηγορούνται για διάφορα σεξουαλικά αδικήματα μετά από έρευνα για παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση», αρκέστηκε να ενημερώσει εκπρόσωπος των Αρχών.

Οι αλλοδαποί κατηγορούμενοι, οι οποίοι σήμερα είναι μεταξύ 35 και 64 ετών και ζουν στο West Yorkshire και στο Sheffield, θα εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου του Μπράντφορντ στις 7 και 9 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι 8 ακόμη ύποπτοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.