ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φρικιαστικό έγκλημα σε φυλακή της Καλιφόρνια – Σατανιστής αποκεφάλισε συγκρατούμενό του (βίντεο)

Φρικιαστικό έγκλημα σε φυλακή της Καλιφόρνια – Σατανιστής αποκεφάλισε συγκρατούμενό του (βίντεο)

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα σε φυλακή της Καλιφόρνια, όταν ο σατανιστής Jaime Osuna αποκεφάλισε τον συγκρατούμενό του Luis Romero.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των Times του Λος Άντζελες, ένας σατανιστής κρατούμενος στο σωφρονιστικό ίδρυμα Corcoran State Prison αποκεφάλισε τον συγκρατούμενό του, με τους φύλακες να μην το παίρνουν χαμπάρι.

Η κίνησή του αυτή έγινε αντιληπτή, μετά τους δύο ελέγχους, όταν ο Jaime Osuna εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην φυλακή φορώντας στον λαιμό του ένα κολιέ, το οποίο ήταν φτιαγμένο από μέλη του σώματος του Luis Romero.

Και να σκεφτεί κανείς πως ο 31χρονος σατανιστής έχει παρελθόν ανάλογων επιθέσεων και οι φύλακες θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί.

Το ιστορικό του

Ο Jaime Osuna έχει καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση για τον βασανισμό και την δολοφονία της 37χρονος Yvette Pena σε ένα μοτέλ το 2011, ενώ στην δίκη που έγινε 6 χρόνια αργότερα κορόιδευε την οικογένεια του θύματος και μιλούσε σε τηλεοπτική ρεπόρτερ για το πόσο του αρέσει να βασανίζει ανθρώπους.

Στην φυλακή του Κερν, εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του όπλα και χαρακτηρίστηκε κρατούμενος με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, καθώς συνεχώς απειλούσε τους φύλακες.

Εκεί μάλιστα βρήκε τρόπο να μπει στο κελί ενός άλλου κρατούμενου και με ένα μαχαίρι που είχε φτιάξει να τον τραυματίσει στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει 67 ράμματα.

Το θύμα τότε, είχε αρνηθεί να φωτογραφηθεί για το περιστατικό προκειμένου να μπει στο φάκελο της υπόθεσης, θεωρώντας πως ο δράστης θα έπαιρνε την φωτογραφία και θα την προσέθετε στην… τροπαιοθήκη του.

Η υπόθεση, παρά το γεγονός οτι η δολοφονία συνέβη τον Μάρτιο του 2019, ήρθε τώρα ξανά στην επικαιρότητα, καθώς αποκαλύφθηκε πως οι φύλακες είχαν σημειώσει στον καθιερωμένο έλεγχό τους, πως και ο Luis Romero ήταν καλά στην υγεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.