ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Ντούγκιν: «Η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία της να υπάρχει ως χώρα»

Τι ανέφερε ο Ρώσος θεωρητικός και φιλόσοφος

Α.Ντούγκιν: «Η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία της να υπάρχει ως χώρα»

Για την κατάσταση στην Ουκρανία μίλησε ο Ρώσος φιλόσοφος, γεωπολιτικός αναλυτής και ένας εκ των δημοφιλέστερων θεωρητικών της Ευρασιατικής Ένωσης Αλεξάντρ Ντούγκιν.

Ο Ντούγκιν μίλησε σε συνέδριο με τίτλο “Τι είδους Ουκρανία χρειαζόμαστε;” Και μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Η Ουκρανία δεν πρέπει να υπάρχει. Η Ουκρανία έχασε αυτή την ευκαιρία.

Παλεύουμε απλώς για να είμαστε, ενώ η Δύση παλεύει να έχει κάτι παραπάνω, για την μονοπολικότητα.

Αυτό για το οποίο παλεύουμε είναι για το είναι μας, και όχι για το «μη ύπαρξη των άλλων». Στόχος τους να οδηγήσουν στην καταστροφή της Ρωσίας ως πολιτισμού.  Αν δεν πραγματοποιήσουν αυτό το στόχο τότε θα έχουμε νικήσει.

Η Δύση, η οποία εξαπέλυσε έναν αιματηρό αδελφοκτόνο πόλεμο, έχει ήδη κερδίσει. Αλλά αν πετύχουμε τη νίκη στην Ουκρανία, ο μονοπολικός κόσμος θα έχει τελειώσει.

Δεν μπορώ να φανταστώ την ήττα της Δύσης – μπορώ να δω πώς μπορεί να πετύχουμε  περιορισμένα αποτελέσματα ή στόχους, αλλά να καταρρεύσει κάτω από την επίθεση μας, να γίνει η νίκη μας κατάρρευση της Δύσης – δεν μπορώ να το δω.

Νίκη είναι να φτάσουμε  στο Λβιφ. Τότε μπορούμε να υπολογίζουμε σε μια διαρκή ειρήνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.