ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού επιτέθηκε σε παιδί επειδή έκανε φασαρία – Το άρπαξε από τον λαιμό (βίντεο)

«Καθίστε κάτω ή θα σας πλακώσω στο ξύλο»

ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού επιτέθηκε σε παιδί επειδή έκανε φασαρία – Το άρπαξε από τον λαιμό (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολικό λεωφορείο στις ΗΠΑ, όταν ο οδηγός του επιτέθηκε σε έναν 13χρονο μαθητή.

Οι μαθητές σχολείου του Μιζούρι βίωσαν τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σχολικό, όταν ο οδηγός επιτέθηκε σε συμμαθητή τους, επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν, σύμφωνα με τη δικογραφία.

«Καθίστε κάτω ή θα σας πλακώσω στο ξύλο», φέρεται να είπε, με τον 13χρονο να του απαντά «δεν μπορείς να με αγγίξεις» και ο 67χρονος στη συνέχεια του όρμηξε και τον χτύπησε με γροθιές.

Σύμφωνα με τους γονείς του ανήλικου, ο 13χρονος επέστρεψε στο σπίτι του με αμυχές στο πρόσωπο και τραύματα στον λαιμό από την επίθεση του 67χρονου οδηγού. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά μου επιτέθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου. Πήγε να με πνίξει και μου έριξε πολλές γροθιές”. Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να το περάσει αυτό», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο οδηγός έφυγε από το σχολείο με το λεωφορείο γεμάτο μαθητές, που ήταν σοκαρισμένοι και καλούσαν τις Αρχές, μέχρι που τελικά ο 67χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση του σχολείου, μετά τις κατηγορίες για επίθεση που του απαγγέλθηκαν, ανακοίνωσε την απόλυσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.