ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγγλία: Ληστές δάγκωσαν γυναίκα και την έσυραν από τα μαλλιά για να της κλέψουν το αυτοκίνητο (βίντεο)

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού της

Αγγλία: Ληστές δάγκωσαν γυναίκα και την έσυραν από τα μαλλιά για να της κλέψουν το αυτοκίνητο (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Limehouse του Λονδίνου, καθώς ληστές δάγκωσαν το χέρι μιας μητέρας, άρπαξαν τα κλειδιά της και την έσυραν έξω από το αυτοκίνητό της μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού της.

Η επαίσχυντη πράξη, που κατέγραψε σε βίντεο ένας περαστικός, έλαβε χώρα γύρω στις 2 τα ξημερώματα και άφησε το θύμα τραυματισμένο.

Ένας κακοποιός που φορούσε μαύρη κουκούλα την τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά, ενώ ένας άλλος παρευρισκόμενος φώναζε σε κατάσταση συναγερμού, ρωτώντας τι συμβαίνει. Ένα άτομο από κοντινό σπίτι έσπευσε να βοηθήσει, αλλά το βίντεο διακόπτεται σε εκείνο το σημείο.

Η μητέρα μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram story της, μαζί με εικόνες που δείχνουν σημάδια δαγκώματος στο πίσω μέρος του χεριού της.

Εξέφρασε την οργή της για τους κλέφτες, χαρακτηρίζοντάς τους «αηδιαστικά ανθρώπινα όντα» και τονίζοντας την έλλειψη ασφάλειας για τις γυναίκες στην περιοχή.

Η μητέρα κάλεσε τον κόσμο να είναι προσεκτικός και να έχει το νου του για το κλεμμένο αυτοκίνητό της, σημειώνοντας ότι οι κλέφτες ενδέχεται να έχουν αλλάξει τις πινακίδες κυκλοφορίας. Επέκρινε τους δράστες, δηλώνοντας ότι όσοι τους έφεραν στον κόσμο θα πρέπει να ντρέπονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IG1IG3 (@ig1ig3)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.