ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αίγυπτος: Συγκρούσεις μέσα σε κρατητήριο στο Σινά – Τουλάχιστον 4 αστυνομικοί νεκροί

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν προχθές Κυριακή, όταν κρατούμενοι άρπαξαν όπλα στην εγκατάσταση της ασφάλειας στην Ελ Αρίς

Αίγυπτος: Συγκρούσεις μέσα σε κρατητήριο στο Σινά – Τουλάχιστον 4 αστυνομικοί νεκροί

Τουλάχιστον τέσσερα στελέχη των υπηρεσιών επιβολής της τάξης έχασα τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μέσα σε εγκατάσταση της αστυνομίας στην πόλη Ελ Αρίς, στη χερσόνησο του Σινά, δήλωσαν χθες Δευτέρα δυο πηγές του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς στα σώματα ασφαλείας της Αιγύπτου.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν προχθές Κυριακή, όταν κρατούμενοι άρπαξαν όπλα στην εγκατάσταση της ασφάλειας στην Ελ Αρίς, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, κι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, εξήγησαν οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, διευκρίνισαν. Άλλοι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το Ρόιτερς ζήτησε σχόλιο από το υπουργείο Εσωτερικών για τις πληροφορίες αυτές. Δεν έλαβε απάντηση.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα καμιά επίσημη ανακοίνωση για το επεισόδιο.

Τα σώματα ασφαλείας της Αιγύπτου προσπαθούν να καταπνίξουν εξέγερση τζιχαντιστών στο βόρειο Σινά, περιοχή όπου η πρόσβαση σε δημοσιογράφους είναι απαγορευμένη, για χρόνια. Στην περιοχή είναι ανεπτυγμένες ισχυρές δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας. Ωστόσο οι σποραδικές επιθέσεις συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελευταίο διάστημα, ανακτήθηκε ο έλεγχος παραθαλάσσιων περιοχών, από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας ως το βόρειο άκρο της Διώρυγας του Σουέζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.