Αίγυπτος: Συνελήφθη blogger που ισχυρίστηκε ότι ο γιος της είχε σεξουαλική σχέση με την αδελφή του

Η Εισαγγελία ανέφερε ότι, μετά την ανάκριση της, διατάχθηκε η κράτηση της εν αναμονή των ερευνών

Αίγυπτος: Συνελήφθη blogger που ισχυρίστηκε ότι ο γιος της είχε σεξουαλική σχέση με την αδελφή του

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται μία blogger από την Αίγυπτο που σε βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι, που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίστηκε ότι ο γιος της «είχε σεξουαλική σχέση με την αδελφή του».

Η εισαγγελία ανέφερε, σε ανακοίνωσή της μέσω Facebook ότι η ιδιοκτήτρια του καναλιού συνελήφθη με την κατηγορία της εκμετάλλευσης ανθρώπων και την έκθεση των παιδιών της σε βίντεο με σκοπό το κέρδος. Η Εισαγγελία πρόσθεσε ότι, μετά την ανάκριση της, διατάχθηκε η κράτηση της εν αναμονή των ερευνών, οι οποίες ολοκληρώνονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κατηγορούμενη ανακάλυψε ότι ένας από τους γιους της είχε σεξουαλική σχέση με την αδελφή του, και ότι είδε μια συνομιλία μεταξύ του γιου της και ενός άλλου στο κινητό του τηλέφωνο, όπου εκφραζόταν η επιθυμία του παιδιού της και η ίδια ρώτησε τα δύο νεαρά αδέλφια για το πώς οραματίζονται τη σχέση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγγελία έλαβε υπόψη τις καταγγελίες από το Εθνικό Συμβούλιο για την Παιδική ηλικία και τη Μητρότητα μεταξύ των οποίων υπήρχε και ανακοίνωση από τη Γραμμή Βοήθειας Παιδιού του Συμβουλίου στις 29 Απριλίου, σχετικά με τη δημοσίευση του καναλιού της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.