ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμερικανός στρατηγός ε.α. S.McChrystal: Υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό του Nord Stream

«Κέρδισαν περισσότερα χρήματα από όλο αυτό από οποιονδήποτε άλλο»

Αμερικανός στρατηγός ε.α. S.McChrystal: Υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό του Nord Stream

Ο απόστρατος στρατηγός τεσσάρων αστέρων Stanley McChrystal, ο οποίος στο παρελθόν ηγήθηκε όλων των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό του αγωγού Nord Stream.

Το βίντεο που διέρρευσε από την Valuetainment Media δείχνει τον McChrystal, γνωστότερο ως επικεφαλής της Κοινής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (JSOC) κατά την διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, να έχει μια συνομιλία εκτός αρχείου για την Ρωσία.

Όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει ότι ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό του Nord Stream, ο McChrystal εξήγησε ότι ο ίδιος και ο γιος του, ο οποίος εργάζεται στην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA), δεν πίστευαν ότι η Ρωσία ή η Ουκρανία ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό.

«Ο γιος μου είναι ο ηγέτης της ομάδας στον τομέα της ενέργειας της DIA», είπε ο McChrystal. «Δεν πίστευε ότι το έκαναν οι Ρώσοι… Δεν πίστευε ότι το έκαναν ούτε οι Ουκρανοί».

Ο McChrystal συνέχισε εξηγώντας πώς οι ΗΠΑ ήταν το μόνο έθνος που επωφελήθηκε από τον βομβαρδισμό του Nord Stream: «Αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε συνωμοσίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν περισσότερα χρήματα από όλο αυτό από οποιονδήποτε άλλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του McChrystal επιβεβαιώνουν μια έκθεση-βόμβα που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο από τον δημοσιογράφο Seymour Hersh που περιγράφει λεπτομερώς πώς οι αμερικανικές δυνάμεις υπό την κατεύθυνση του καθεστώτος Μπάιντεν «έβγαλαν εκτός» τον αγωγό Nord Stream!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.