ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εγκεφαλικό» Τ.Μπάιντεν: «Να εργάζεσαι για τις ΗΠΑ όπως ο Πούτιν εργάζεται για το καλό της Ρωσίας» τoυ ζήτησε ο κυβερνήτης του Τέξας

Ο Γκρεγκ Άμποτ «τα είπε έξω από τα δόντια» (βίντεο)

«Εγκεφαλικό» Τ.Μπάιντεν: «Να εργάζεσαι για τις ΗΠΑ όπως ο Πούτιν εργάζεται για το καλό της Ρωσίας» τoυ ζήτησε ο κυβερνήτης του Τέξας

Αν πριν από μερικά χρόνια κάποιος ισχυριζόταν ότι ο κυβερνήτης του Τέξας θα χαρακτήριζε τον Ρώσο πρόεδρο «πρότυπο υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων της χώρας του» και καλούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τον μιμηθεί, θα ακουγόταν ως ένα «ωραίο ανέκδοτο».

Ομως σήμερα έγινε πραγματικότητα: Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρέγκ Άμποτ που σήκωσε ανάστημα κατά την εισόδου παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ δήλωσε ότι «Ο Μπάιντεν θα πρέπει να μάθει από τον Πούτιν πώς να εργάζεται για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ» και βέβαια προκάλεσε ένα ακόμα «εγκεφαλικό» στην Ουάσιγκτον, ειδικά λόγω της προεκλογικής περιόδου που διάγουν οι ΗΠΑ.

Δείτε την σχετική δήλωση:

Οι βετεράνοι των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καλούν «όλα τα ενεργά και εν αποστρατεία μέλη επιβολής του νόμου, και στρατιωτικούς, εκλεγμένους αξιωματούχους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, κτηνοτρόφους, φορτηγατζήδες, ποδηλάτες, και νομοταγείς Αμερικανούς που αγαπούν την ελευθερία να συμμετάσχουν στην φρούρηση του Τέξας».

Της πολιτείας από την οποία μπήκαν παράνομα στις ΗΠΑ από τότε που εκλέχθηκε ο Τ.Μπάιντεν και χαλάρωσαν οι έλεγχοι, 3,6 εκατ. παράνομοι μετανάστες!

Οι Πολιτείες οι οποίες έχουν στείλει μέχρι στιγμής στρατιωτικές δυνάμεις για να στηρίξουν το Τέξας, είναι οι εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.