Ένα ξεχωριστό Halloween πάρτι, με άρωμα Χόλιγουντ και έντονη δόση τρόμου, διοργάνωσαν η Ελένη Φουρέιρα και η Κόνι Μεταξά, προσκαλώντας φίλους και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.
Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, με κεντρικό θέμα το «American Horror». Οι δύο τραγουδίστριες φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον κόσμο του τρόμου, ενώ οι καλεσμένοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τις πρωτότυπες εμφανίσεις τους.
Μία από τις μεταμφιέσεις που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν εκείνη της Ελένης Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια επέλεξε να ενσαρκώσει τον Gomez Addams, τον εκκεντρικό σύζυγο της Morticia και πατέρα της Wednesday από τη γνωστή οικογένεια Addams.

Με κοντά, σκούρα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω, λεπτό μουστάκι, λευκό πουκάμισο και ριγέ γιλέκο, η Φουρέιρα εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική από τη λαμπερή εικόνα που έχει συνηθίσει να παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της. 
Η ίδια, μάλιστα, αντιμετώπισε τη μεταμφίεσή της με χιούμορ, δημοσιεύοντας ένα απολαυστικό story στο Instagram. Συγκρίνοντας τον αυθεντικό Gomez Addams με τη δική της εκδοχή, έγραψε στην πρώτη εικόνα «Τι παραγγέλνεις» και στη δεύτερη «Τι σου έρχεται!», σχολιάζοντας με αυτοσαρκασμό το αποτέλεσμα.

Στο Halloween event βρέθηκαν αρκετά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ανάμεσά τους η Γαρυφαλιά Καληφώνη, ο Fipster, ο Πέτρος Τσαπαρδώνης και η Κέισι Μίζιου.
Ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη Φουρέιρα έχει ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, καθώς εκτός από φίλος της είναι και νονός του γιου της.

Οι καλεσμένοι μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα της βραδιάς, υιοθετώντας διαφορετικούς χαρακτήρες και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πάρτι είχε πολύ κέφι, χορό και αρκετές εκπλήξεις.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.