Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Οι τουρκικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι γυναίκα πυροδότησε τη βόμβα

«Όποιος βρίσκεται από πίσω, θα λογοδοτήσει» δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Οι τουρκικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι γυναίκα πυροδότησε τη βόμβα

Γυναίκα είναι η δράστις που πυροδότησε τη βόμβα της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι.

«Διαπιστώθηκε ότι μια γυναίκα δράστις πυροδότησε τη βόμβα. Το περιστατικό ερευνάται και γίνονται οι απαραίτητες αξιολογήσεις.

Μέχρι στιγμής, έχουμε χάσει 6 άτομα, εκ των οποίων τα 4 στο σημείο της επίθεσης. Έχουμε 81 τραυματίες.

Η έρευνα στον τόπο του εγκλήματος συνεχίζεται με ταχύτητα. Θα φτάσουμε στο τέλος πολύ σύντομα. Όποιος βρίσκεται από πίσω, θα λογοδοτήσει» δήλωσε ο Οκτάι.

Υπενθυμίζεται πως έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη που συγκλόνισε στις 16:20 σήμερα τον πλέον πολυσύχναστο πεζόδρομο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, σε ένα συμβάν που ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλεσε μια βομβιστική επίθεση που «μυρίζει τρομοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.