Εξοργισμένοι οι πολίτες της Βουλγαρίας: Ουκρανοί πουλούν τις γεννήτριες που τους παραχώρησαν για να μην παγώσουν

Στον ιστότοπο διαδικτυακών πωλήσεων OLX, ένας Ουκρανός πουλά μια ολοκαίνουργια γεννήτρια βενζίνης

Εξοργισμένοι οι πολίτες της Βουλγαρίας: Ουκρανοί πουλούν τις γεννήτριες που τους παραχώρησαν για να μην παγώσουν

«Για σχεδόν χίλια λέβα, μπορείτε να αγοράσετε τις συσκευές που δωρίστηκαν στους Ουκρανούς, που αγοράστηκαν από το κατάστημα “Praktiker” στο Ρούσε στις 6 Νοεμβρίου 2022», γράφει η βουλγαρική blitz.

Στον ιστότοπο διαδικτυακών πωλήσεων OLX, ένας Ουκρανός πουλά μια ολοκαίνουργια γεννήτρια βενζίνης για 20.000  που δώρισε η Βουλγαρία για 20.000 Γριβνίες ή 984 λέβα, δημοσιεύει και το Breaking.bg.

Η αγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες της γεννήτριας, μια εκ των οποίων δείχνει το τιμολόγιο του μηχανήματος, το οποίο δείχνει ότι αγοράστηκε από το κατάστημα Praktiker της βουλγαρικής πόλης Ρούσε στις 6 Νοεμβρίου 2022. 2

Ο Ουκρανός πωλητής παρουσιάζει και την κάρτα …εγγύησης από το Praktiker της βουλγαρικής πόλης.

Είχε πραγματοποιηθεί από διάφορους βουλγαρικούς οργανισμούς μια μεγάλη εκστρατεία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αγορά γεννητριών ντίζελ και βενζίνης για τον πληθυσμό της Ουκρανίας, που κρυώνει χωρίς ηλεκτρισμό και θέρμανση μετά από συνεχείς ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην επικράτεια.

Η στάση των Ουκρανών, να πουλάνε γεννήτριες που αγοράστηκαν με δωρεές Βούλγαρων, για τις οποίες οι διοργανωτές διακινδύνευσαν τη ζωή τους, είναι τουλάχιστον σκανδαλώδης, οι χρήστες στο Διαδίκτυο είναι εξοργισμένοι, σημειώνουν τα βουλγαρικά δημοσιεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.