ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλον Μασκ: «Υποκριτική η απόφαση των ΗΠΑ να στείλουν όπλα διασποράς στην Ουκρανία»

«Η μοίρα αγαπά την ειρωνεία, αλλά μισεί την υποκρισία»,

Έλον Μασκ: «Υποκριτική η απόφαση των ΗΠΑ να στείλουν όπλα διασποράς στην Ουκρανία»

Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε υποκριτική την απόφαση των ΗΠΑ να προμηθευόσουν με όπλα διασποράς την Ουκρανία

Ο δισεκατομμυριούχος και επιχειρηματίας Έλον Μασκ μίλησε για την υποκρισία της προμήθειας πυρομαχικών  διασποράς στην Ουκρανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τον ίδιο, την απόφαση αυτή θα ακολουθήσουν αρνητικές συνέπειες.

Ο Μασκ τόνισε επίσης ότι οι ΗΠΑ «πάντα καταδίκαζαν ως κακούς» ή όποιον χρησιμοποιούσε πυρομαχικά διασποράς στη μάχη.

«Η μοίρα αγαπά την ειρωνεία, αλλά μισεί την υποκρισία», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.