ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ένας νεκρός από επίθεση μέσα σε εστιατόριο στην Ιρλανδία (βίντεο)

«Έχω επισκεφθεί το εστιατόριο πολλές φορές», έγραψε στο «Χ» ο πρωθυπουργός Λίο Βαράντκαρ

Ένας νεκρός από επίθεση μέσα σε εστιατόριο στην Ιρλανδία (βίντεο)

Την άμεση κινητοποίηση των Αρχών της Ιρλανδίας, προκάλεσε το περιστατικό των πυροβολισμών σε εστιατόριο την παραμονή των Χριστουγέννων, την ώρα που ήταν γεμάτο με οικογένειες που δειπνούσαν.

Ένας άνδρας, περίπου 20 ετών, πέθανε κατά την επίθεση που έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Άλλος ένας άνδρας 40 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα από πυροβολισμούς.

Οι Irish Times αναφέρουν ότι ο νεαρός που έχασε τη ζωή του είχε μπει στο εστιατόριο με όπλο για να επιτεθεί σε δύο άνδρες.

Ο 20χρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα, ο 40χρονος τραυματίστηκε ενώ ένας τρίτος άνδρας 20 ετών (γιος τπου 40χρονου) δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό φαίνεται να σχετίζεται με συμμορίες και με διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, αναφέρουν οι αρχές.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ, εξέφρασε το σοκ του για το περιστατικό. «Είναι γνωστό οικογενειακό εστιατόριο που έχω επισκεφθεί πολλές φορές», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.