ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ένοπλες Δυνάμεις Ισραήλ: «Το 20% των ρουκετών της Χαμάς σκοτώνουν Παλαιστίνιους» (βίντεο)

Το Ισραήλ συνεχίζει να επιτίθεται σε στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

Ένοπλες Δυνάμεις Ισραήλ: «Το 20% των ρουκετών της Χαμάς σκοτώνουν Παλαιστίνιους» (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF), Ντάνιελ Χαγκάρι, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (21/10), πως το 20% των ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από τη Χαμάς τα τελευταία 24ωρα έπεσαν στη Γάζα σκοτώνοντας Παλαιστίνιους.

Ο εκπρόσωπος του IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι, έκανε λόγο για περισσότερες από 500 ρουκέτες, που έχουν ριχτεί από τη Γάζα, με περίπου 100 από αυτές να έχουν σκοτώσει Παλαιστίνιους.

«Σκοτώνουν τους δικούς τους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χαγκάρι είπε, ωστόσο, ότι το Ισραήλ συνεχίζει να επιτίθεται σε στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μία επικείμενη χερσαία εισβολή, που ωστόσο καθυστέρησε επειδή επιτράπηκε η είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στο νότιο τμήμα της λωρίδας.

Η ανακοίνωση των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου η Χαμάς κατηγόρησε τους Ισραηλινούς ότι εκτόξευσαν πύραυλο που έπληξε το Αραβικό Νοσοκομείο Αλ-Αχλί της Γάζας, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους.

Πάντως, σύμφωνα με στοιχεία τόσο του Ισραήλ όσο και διεθνών ερευνητών, ο πύραυλος προερχόταν μέσα από Γάζα και εκτοξεύτηκε από την Ισλαμική Τζιχάντ.

Το Σάββατο 20 φορτηγά που μετέφεραν φάρμακα, τρόφιμα και άλλες προμήθειες, μπήκαν στη Γάζα. Το Ισραήλ δεν επέτρεψε, πάντως, να μπουν οχήματα μεταφοράς καυσίμων, προκαλώντας την αντίδραση της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Χάγκαρι ανέβασε τον αριθμό των ομήρων της Χαμάς στους 210, σημειώνοντας ότι το Ισραήλ συλλέγει συνεχώς πληροφορίες και ενημερώνει τις οικογένειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.