ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ένοπλος κρατά ομήρους 17 ανθρώπους σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο – Αποκλείστηκε η περιοχή (βίντεο)

Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Ένοπλος κρατά ομήρους 17 ανθρώπους σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο – Αποκλείστηκε η περιοχή (βίντεο)

Ένοπλος κρατά ομήρους 17 ανθρώπους σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, ενώ, δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, 17 άνθρωποι κρατούνται όμηροι, ανάμεσά τους και παιδιά, μέσα σε ένα λεωφορείο το οποίο είναι σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό Sao Cristovao, στο κέντρο της πόλης. Η περιοχή αποκλείστηκε και ένας διαπραγματευτής έφτασε στο σημείο για να έρθει σε επαφή με τον απαγωγέα.

Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Άνθρωποι που έδωσαν συνέντευξη στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι Globo News είπαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στον τερματικό σταθμό. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον σταθμό λεωφορείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αυτή την Τρίτη (12) αργά το απόγευμα και το βράδυ, να αλλάξουν τα εισιτήριά τους. «Επικοινωνήσαμε αμέσως με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές, οι οποίες βρίσκονται ήδη στο σημείο. Μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, θα προβούμε σε νέα τοποθέτηση. Η εν λόγω περιοχή έχει ήδη εκκενωθεί για την προστασία όλων των επιβατών» τόνισε η εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.